Autor: Ehitusuudised • 5. august 2020

Eestlastele kuuluv ettevõte esitleb elamumessil tosinat kivimaja

Tänavusel Soome elamumessil on Baurocile kuuluv kivimajade kaubamärk JÄMERÄ esindatud kaheteistkümne ehitisega. Elamumessi külastajatele on avatud majadest kaks – komplekti kõige suurem hoone JÄMERÄ Salmiakki ja kõige väiksem hoone JÄMERÄ Laventeli.
Foto: JÄMERÄ

JÄMERÄ ridaelamuboksid moodustavad kaks 6+6 kompleksi. Tuusula Townhouses nimelistes kompleksides asuvad majad küll lähestikku – nende vahe on ca 3 cm, kuid ühiseid seinu neil pole. Kõigi hoonete arhitektiks on Soome arhitekt Kirsi Lehtonen.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785