Autor: Ehitusuudised • 4. august 2020

Tööpakkumiste arv ehituses kukkus

Kuigi enamikes valdkondades on tööpakkumiste arv pigem vaikselt kasvamas, jätkas ehituse tööpakkumiste arv juulikuus järjekindlalt kukkumist, saavutades poole aasta madalaima tulemuse.
Foto: Raul Mee, fotograaf

“Kandideerijate ja CV.ee lehe külastajate arvu poolest olime juulis jätkuvalt kolmandiku võrra kasvanud võrreldes möödunud aasta juuliga. Olgugi, et tööpakkumiste arvus on näha vähest kukkumist suvekuudele omaselt, siis tööandjate aktiivsus on märkimisväärselt tõusnud ja näha on, et käib aktiivne ettevalmistus sügiseks”, kommenteeris tööturu hetkeseisus CV.ee turundus- ja teenindusjuht, Maris Viires.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785