Autor: Ehitusuudised • 15. juuli 2020

Kaevandamise väikelubade taotlemine muutus lihtsamaks

Alates 15. juulist 2020 saab kaevise kasutamise, väikesaartel kaevandamise ja maapõue uuringulube taotleda keskkonnaotsuste infosüsteemis KOTKAS. Varem väljastatud lubade andmed on juba uude süsteemi kantud.
Foto: Sven Arbet

„Kõige olulisem on, et nüüd on kõik maapõue kasutamist reguleerivad load ja andmed kättesaadavad ühest kohast ning lubade menetlus on hõlpsam ja läbipaistvam. Inimeste huvi maapõue kasutamise vastu järjest kasvab, seega on keskkonnateabe kättesaadavus selles valdkonnas väga oluline,“ seletas Keskkonnaameti keskkonnaosakonna juhataja Rein Kalle.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785