Autor: Ehitusuudised • 14. juuli 2020

Euroopa ehitustööstus peaks taastuma 2020. aasta teises pooles

Terves Euroopas avaneb majandus uuesti ja Eurostati andmed näitavad ehitusvaldkonna usalduse paranemist, vahendab GlobalData.
Foto: Pixabay

Juhtiva andme- ja analüüsiettevõtte GlobalData majandusteadlane Moustafa Ali: „COVID-19 viirusepuhang ja sulgemismeetmed põhjustasid märtsi ja mai vahel kogu Euroopa Liidus tõsiseid häireid ehituses, põhjustades tarbijate kindlustunde languse. Kuid nüüd, kui neid meetmeid on lihtsustatud, tõusis Eurostati andmetel juunis ehituse kindlustunde indeks rekordiliselt madalale tasemele."

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785