Autor: Eva Kiisler • 9. juuli 2020

36 % käivet kukutanud ehitusfirma: „Mullu ei olnud edukas aasta“

„2019. aasta ei olnud majandustulemuste poolest kõige parem aasta, müügitulu ja kasum langesid võrreldes eelneva aastaga ning tulemused jäid alla juhtkonna ootustele,“ nendib KRC Ehituse juhatuse liige Siim Kroodo värskelt Äripäeva Infopanka jõudnud majandusaasta aruandes.
Foto: Andres Haabu

2012. aastal asutatud KRC Ehitus tegeleb ehituse peatöövõtuga peamiselt Lõuna-Eestis. Ettevõttel on olnud ka paremaid aegu: 2016. aastal kasvtas ettevõte Tartu Lõunaksekuse 10. etappi ehitades müügitulu 204 protsenti, kolmekordistas kasumi ja jõudis Äripäeva ehitusettevõtete TOPis 11. kohale. Mõistagi oldi siis tulemusega väga rahul.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785