Autor: Ehitusuudised • 9. juuli 2020

Saaremaale kerkib poolemiljoniline tootmishoone

Eesti Elektroonikatööstuse Liidu liige Ouman Estonia laiendab oma Saaremaal asuvat tootmishoonet. Täna, 9. juulil, saab juurdeehitis nurgakivi ning uus hooneosa valmib käesoleva aasta oktoobriks.

Energiasäästlike termoregulaatorite, ventilatsiooni- ja jahutusseadmete tootja ning tootmisteenuse pakkuja Oumani tehase laienduse tingis ruumipuudus. “Plaanime investeeringuid uutesse seadmetesse, et veel suuremas mahus minna üle automatiseerimisele ja digitaliseerimisele,” selgitas Ouman Estonia tegevjuht Erik Keerberg, kelle sõnul plaanib ettevõte muu hulgas soetada lisaks kahele olemasolevale automatiseeritud koosteliinile juurde veel ühe, mis senisele pinnale enam ära ei mahuks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785