Autor: Ehitusuudised • 6. juuli 2020

Päikesejaamade tootja: kriis on viinud päikesepargi tasuvusaja rekordmadalale

Päikeseparkide rajaja Olsson Solari juhi Aap Hirvesoo sõnul on pandeemia tekitatud majanduslangus viinud päikesepaneelide hinnad rekordmadalale, mistõttu on pargi tasuvusperiood lühenenud seniselt 12 aastalt 6-7 aasta tasemele.
Nopri Talumeierei päikesepark

„Täna on õige aeg teha investeeringuid päikesepargi rajamiseks, sest ehitus- ja materjalihindade normaliseerumine ning eesseisev taastuvenergia toetuste üleminek vähempakkumise süsteemile toob kahtlemata kaasa parkide tasuvusaja kahekordistumise,“ sõnas Hirvesoo.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785