Autor: Ehitusuudised • 26. juuni 2020

Fotod: Kärdla keskväljaku ehitus jõudis poole peale

19. juunil pandi Hiiumaal Kärdla keskväljakule sümboolne nurgakivi ja peeti ka sarikapidu: ehitus jõudis vahetähtajani.
Foto: Liina Siniveer

Hiiumaa vallavalitsus tellijana on alates eelmise aasta novembrikuust ehitanud ümber Kärdla keskväljakut, et sellest saaks maakonnakeskuse vääriline linnasüda – kujundatakse ümber üle 9000 m2 väljakuala, tehakse uued liikluslahendused, rajatakse lipuväljak, püstitatakse kauplemispindadega pergola, mänguväljak ja puhkeala, purskkaev ning rohealad. Keskväljaku tööd on poole peal ja uus kontseptsioon hakkab ilmet võtma.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785