Autor: Ehitusuudised • 25. juuni 2020

Kärdla hakkab riigimaja ehitama. Vaata, kuhu kuue aastaga kerkivad uued riigimajad

Valitsus kiitis heaks riigimajade projekti raames Kärdlasse uue hoone ehituse. Et Kärdla puhul on kõige mõistlikum ehitada täiesti uus hoone, selgus erinevate kohtumiste, arutelude ja ettevalmistustööde käigus.
Kärdla keskväljak, kuhu kerkib ka tulevane riigimaja.
Foto: Teet Malsroos, Õhtuleht/Scanpix

Riigimajad luuakse maakonnakeskustesse avalike teenuste osutamiseks. Samas suurenevad kaugtöö võimalused ja paindlikkus üle Eesti, sest majadesse tulevad ka riigiasutuste universaalsed kontoritöökohad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785