Autor: Ehitusuudised • 17. juuni 2020

Hampton by Hiltoni hotelli ehitusprojekt sai linnavalitsuselt ehitusloa

Tallinna Linnaplaneerimise Amet andis eelmisel nädalal, 12. juunil ehitusloa, et Tartu maantee 49 asuva kunagise kino Eha ja praeguse kaubanduskeskuse asemele saaks kerkida uus ja moodne kolme tärni hotell Hampton by Hilton.
Väljavõte projektist (Arhitekt Tõnis Tarbe): Jakobsoni tänava vaade

Põhiosas viie ja osaliselt kuue korrusega ning 185 numbritoaga hotell ehitatakse arhitekt Tõnis Tarbe projekti alusel Tartu maantee ja Jakobsoni tänava nurgale, praeguse amortiseerunud keskuse asemele, kus tegutsevad kauplus, apteek ja alkoholipood.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785