Autor: Ehitusuudised • 16. juuni 2020

Kuhu on Eestis vaja tugevamaid teid ehitada?

HIljuti valminud uuring väidab, et Eesti kolmel põhimaanteel on juba praegusi koormusi arvestades ligikaudu 320 kilomeetrit teid, kuhu oleks mõistlik ehitada betoonkatend. Betoonkatendi eeliseid põhjendavad uuringu autor, teedeinsener Ain Kendra ja Tallinna linnavalitsuse nõunik Priit Willbach.
Betoontee katselõik Tallinnas.
Foto: Lemminkäinen

Ain Kendra, teedeinsener:

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785