Autor: Ehitusuudised • 15. juuni 2020

Riigi Kinnisvara kuulutas välja Tõnismäe riigigümnaasiumi õppehoone rahvusvahelise arhitektuurikonkursi

Riigi Kinnisvara kuulutas välja Haridus- ja Teadusministeeriumi tellimusel ning Eesti Arhitektide Liiduga koostöös Tõnismäe riigigümnaasiumi õppehoone (Endla tn 13, Lõkke tn 5 ja 3a kinnistutel) arhitektuurivõistluse. Uus riigigümnaasium alustab õppetegevust septembris 2023.

Riigi Kinnisvara arhitekt Kalle Komissarovi sõnul peab uus riigigümnaasium eelkõige olema mõnus paik õpilastele, kuhu tahetakse tulla ja kus on hea õppida. „Kooli õppehoone peab lähtuma eelkõige laste enda vajadustest, soovime Tõnismäe riigigümnaasiumiga tuua kesklinna koolide sekka täiesti uue, hubase ning kaasaegse õppehoone. Riigigümnaasiumi hoone paigutamine Endla tn 13 krundile annab kvaliteete juurde nii Rahvusraamatukogu kvartalile, Tõnismäe piirkonnale kui kesklinnale laiemalt, mis toetab kvaliteetse elu- ja töökeskkonna kuvandit, millest on pikemas perspektiivis kasu kõigile,“ lisas Komissarov.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785