Autor: Ehitusuudised • 12. juuni 2020

Haapsalu piiskopilinnuse uuendajad pälvisid aasta ehitaja ja tellija tiitlid

Eesti Arhitektide Liit (EAL) tunnustas arhitektuuri ja ruumiloome 2019. aasta väljapaistvamaid edendajaid, jagades traditsiooniliselt valdkonna arendamise ja panustamise eest parimatele teenetemedaleid. Erilist tunnustust pälvisid Haapsalu piiskopilinnuse uuendajad, kes pälvisid nii “Ehitaja 2019” kui ka “Tellija 2019” tiitli.
Foto: Peeter Langovits, Postimees/Scanpix

"Ehitaja 2019" tiitliga pärjati AS Restori projektijuhti Meelis Saani ehitustöö juhtimise eest Haapsalu linnuse uuendamisel. Ehitusmälestiste puhul tuleb palju infot ilmsiks alles lammutamise ja ehituse käigus, mistõttu tuleb pidevalt ette muudatusi ning tehniliste lahenduste või materjalide asendamise vajadust. Nii oli ka Haapsalu linnuse konserveerimisprojektiga keerulisi hetki, kuid tänu Meelise suurepärasele koostööle arhitektide ja tellijaga ning oskuslikult valitud alltöövõtjatele said kõik ootamatud probleemid lahenduse ning tervikliku välis- ja sisearhitektuuriga projekt valmis õigel ajal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785