Autor: Ehitusuudised • 11. juuni 2020

TalTechis kaitstud doktoritöö täiustas murdlainete modelleerimist sadamaehituses

Sadamaehitus on üks osa ehitussektorist, mis on oluliselt seotud merekeskkonna kasutamisega ning lisaks kliimamuutustele peab selles arvestama ka regionaalsete keskkonnamõjudega.

Hästi toimiv väikesadam on tõmbekeskus, mis võimaldab tegeleda lisaks kalandusele ka merekultuuri arendamisega. Eesti majanduse ja ekspordi arengu seisukohast on kaupade transport läbi Läänemere sadamate üks võtmeküsimusi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785