Autor: Ehitusuudised • 8. juuni 2020

Puukeskuse juht vahetas erakonda

Atso Matsalu juhib 25 miljonilise aastakäibega AS Puukeskus, mis on üks juhtivaid puitmaterjali ja puidust mööbliplaatide hulgimüüjaid Eestis. Ta otsustas lahkuda Reformierakonna ridadest ja ühineda erakonnaga Eesti 200.
Foto: Andras Kralla

Peamise põhjusena tõi ta välja Reformierakonna tegevuse tema koduvallas Viimisis, kus harrastatakse nn teerullipoliitikat.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785