Autor: Ehitusuudised • 8. juuni 2020

Pärnus sai uusarendus nurgakivi, arhitekt soovitab väärtustada jõe äärset ala

Pärnu kesklinnas Lai 15 äri- ja eluhoone Graf Zeppelini maja sai nurgakivi. Hoone arhitektuurne projekt “Lainurk” pärineb BOA arhitektidelt ja sai Pärnu 2019. arhitektuurikonkursil esimese koha.
Nurgakivi panid Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos ja VP Kinnisvara juht Vallo Palm.
Foto: Mapri Ehitus

Vallo Palm, VP Kinnisvara juht ja hoone arendaja ütleb, et Pärnu kesklinna kaasajastamine on jõudnud järgmisse etappi. “Hiljuti valmis meil Raudteevalitsuse villa ja nüüd oleme tänava teises otsas, kus selle aasta lõpuks valmib Graf Zeppelini maja. Mõne aasta pärast ootame Pärnu jõele ka siitsamast algavat kolmandat silda, mille valmimise nimel linn praegu tegutseb.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785