Autor: Ehitusuudised • 8. juuni 2020

Open House raames avavad huvilistele uksed ligi 30 kohta

11.-12. juulil toimub Tallinnas arhitektuurisündmus Open House, mis avab uksed kohtadesse kuhu muidu ei pääse ja pakub kõigile huvilistele tasuta nii eesti- kui ka venekeelseid ekskursioone.
Open House Tallinn 2019, Kopli liinid
Foto: Fotograaf Katre Liiv

Sel aastal avavad huvilistele uksed ligi 30 kohta, mille seast leiab erinevaid hooneid Tallinna põnevates piirkondades. Näiteks on avatud renoveerimisel olevad hooned Noblessneris ja katusekorter Rotermanni kvartalis, totaalse muutumise läbi teinud Kopli liinid, ainulaadne merekonteineritesse ehitatud Hektor Konteinerhotell Kalamajas. Aga ka linnapildis väga hästi tuntud objektid nagu Linnahall, Vene kultuurikeskus, Nõmme suusahüppetorn ja mitmed kirikud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785