Autorid: Aet Urvast, Kai Saard • 11. juuni 2020

Ehitusfirma personalijuht: ehitus pole võõrtööjõust nii sõltuv kui tööstus või põllumajandus

Vanalinna Ehituse personalijuht Aet Urvast ütleb, et reaalset mõju tööjõuturule saab hinnata alles töötukassa meetme lõppedes. „Ettevõtted ja ametikohad väljuvad kriisist erinevalt, aga majandusanalüütikute hinnanguid jälgides saab järeldada, et ebakindlust jagub tõenäoliselt veel aastateks.ˮ
Vanalinna Ehituse personalijuht ja juhatuse liige Aet Urvast
Foto: Kaido Haagen

Urvasti sõnul on 2020. aasta Vanalinna Ehitusel võrdlemisi hästi ehitusprojektidega kaetud ja kuna ehituslepingute kestus on keskmiselt aasta, siis ei ole tegevus praegu veel kriisi tõttu pärsitud olnud. „Kuid kindlasti ei välju ehitussektor kriisist mõjudeta ja on ilmne, et tellimuste hulk teatud lõikudes väheneb. Hetkel oleme pigem äraootaval seisukohal ja vaatame, kuidas nõudlus ehitustegevust pikemas perspektiivis mõjutab.ˮ

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785