Autor: Anu Jõgi • 28. mai 2020

Ehituses satub ohtu 20 000 töökohta

Foto: Ints Kalnins, Reuters/Scanpix
Aastaid Soome majanduse vedurina töötanud ehitussektor võtab praegu järsult hoogu maha ja ohus on ligi 20 000 töökohta, kirjutab Kauppalehti.

Lehe teatel võib rääkida selle valdkonna allakäiguspiraalist. Ehitusettevõtteid ühendava Rakennusteollisuus RT hinnangul tõmbub koomale kõik – korterite, büroohoonete, hotellide ja tehaste ehitamine. Ka vesiehitiste ehitamine pöördub ilma riiklike tellimusteta langusesse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785