Autor: Eva Kiisler • 25. mai 2020

Riiklikud abimeetmed projekteerimisturgu toetada ei suuda

Riiklike projekteerimishangete ennetähtaegne käivitamine on väga positiivne, kuid riigitellimused on praegu odavhanked ja pikaajaliselt pigem kurnavad turgu, ütleb Arhitekt Tarbe arhitekt ja Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu juhatuse liige Johann-Aksel Tarbe.
Johann-Aksel Tarbe Veerenni kvartalile nurgakivi panekul.
Foto: Liis Treimann

Kas kriis on sektorisse juba kohale jõudnud või jõuab see inseneridele kohale viitajaga?

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785