Autor: Ehitusuudised • 25. mai 2020

Pirita Majandusgümnaasium saab juurdeehituse

Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat loodab, et Pirita Majandusgümnaasiumi juurdeehituse nurgakivi pannakse aasta pärast kevadel. Pirita Majandusgümnaasium on koostanud kooli juurdeehituse lähteülesande ja edastanud selle linna haridusametile.
Õppehoonetevahelisest sisehoovist moodustuks multifunktsionaalne aatrium, soovib gümnaasium.
Foto: Terje Neitsov

“Aastaid Pirita linnaosas lahendamatuna püsinud koolikohtade kriis saab lähiaastatel leevendust – alanud on ettevalmistustööd Pirita Majandusgümnaasiumi laiendamiseks,” sõnas Tõnis Liinat.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785