Autor: Ehitusuudised • 19. mai 2020

Veneetsia arhitektuuribiennaal lükkub uude aastasse

Eile, 18.05 teatas Veneetsia arhitektuuribiennaali president biennaali teistkordsest edasilükkumisest järgmisesse aastasse. Kogu Veneetsia XVII Veneetsia arhitektuuribiennaali ning sealhulgas ka Eesti ekspositsiooni "Plats! Väärikas kahanemine" ametlik avamine publikule toimub 22.mail 2021.
XVI Veneetsia arhitektuuribiennaal, Eesti paviljon "Nõrk monument" avamine.
Foto: Tõnu Tunnel

Veneetsia arhitektuuribiennaal on maailma üks kõige olulisemaid arhitektuuribiennaale, mida külastab tavaliselt umbes 300 000 inimest ja millest võtavad osa arhitektid ning arhitektuuriinstitutsioonid enam kui 60 riigist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785