Autor: Ehitusuudised • 19. mai 2020

MKM: Rail Baltica ehitustähtaegu Riigikohtu otsus ei muuda

Riigikohus tühistas osaliselt Rail Baltica trassi Pärnu maakonnas, viidates linnualal tegemata jäetud Natura hindamisele. Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi Rail Baltica koordinaatori Kristjan Kaunissaare sõnul on tegemist formaalse probleemiga.

Järgneb Kristjan Kaunissaare kommentaar.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785