Uudised
Ainult tellijale

Kriis aitas Eesti kerisetootjal läbimüüki kasvatada enam kui 200 %

Ajal, mil paljud kodumaised ettevõtted näevad kurja vaeva, et tulla toime kriisist tingitud majandusraskustega, mitmekordistas Eesti kerisetootja HUUM läbimüüki. Erilistesks saunafännideks on osutunud britid.

Foto: HUUM

Tartus tegutseva ettevõtte müük kasvas käesoleva aasta esimese nelja kuuga mullusega võrreldes 68 protsenti. Esimeses kvartalis kasvas müügitulu aga 84 protsenti 317 000 euroni. Kasv tuli peamiselt keriste suurenenud ekspordist Mandri-Euroopasse ja Suurbritanniasse. Märtsikuus, kui globaalne kriis süvenes, kasvas Eesti idufirma müük eelmise aasta sama perioodiga võrreldes koguni 221 protsenti. Plahvatuslikult kasvanud läbimüügi põhjustas karantiiniaeg, mis pani inimesi saunu ehitama, teatas ettevõte.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785