Autor: Ehitusuudised • 12. mai 2020

Digiehituse klastri 9 soovitust valitsusele

Digitaalehituse klaster toetab Covid-19 kriisi ajal ehitusvaldkonna liitude poolt tehtud pöördumisi ja ettepanekuid valitsusele ning avaldab tugevat toetust taotlusele suurendada riigipoolseid tellimusi ehitussektorile, kirjutas Digitaalehituse klastri juhatuse liige ja OÜ Hades Geodeesia tegevjuht Tiit Hion.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Klaster soovib avaliku pöördumisega Eesti Vabariigi Valitsuse poole väljendada oma seisukohti, soovitusi ja mõtteid, kuidas leevendada kriisist tingitud raskusi ning leida lahendusi, mis aitaksid ehitussektoril areneda.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785