Autor: Kaspar Allik • 8. mai 2020

Nordecon paisutas tulu ja sihib välisturgu

Nordecon teenis endale ootuspäraselt suure käibe.
Foto: Liis Treimann
Nordeconi esimese kvartali tulud suurenesid 59% ning koroona levik kvartalis olulist mõju tulemustele ei omanud.

Kontserni 2020. aasta I kvartali müügitulu oli 54,9 miljonit eurot ning puhaskahjumiks kujunes 2,2 miljonit eurot. Eelmise aasta esimeses kvartalis kujunes kahjumiks 1,9 miljonit eurot ning müügitulu teeniti 34,5 miljonit eurot.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785