Autor: Eva Kiisler • 7. mai 2020

Kuivsegutootja kasvatas rentaabluse 72 protsendiliseks

Mäos ehituslike kuivsegusid tootev Sakret kaotas mullu küll üle-eelmise aastaga võrreldes käivet, kuid saavutas 71,97 protsendilise tegevuskasumi rentaabluse. Aastaga kasvas ettevõtte rentaablus 65,65 protsendipunkti.
Sakreti tegevjuht Kaspars Pacēvičs.
Foto: Eiko Kink

Sakret teenis 2019. aastal 6,54 miljoni eurose käibe juures 4,71 miljonit eurot tegevuskasumit. Mullusega võrreldes kahanes ettevõtte müügitulu kahanes 5,17% Majandusaasta aruandes tõi Sakreti tegevjuht Kaspars Pacēvičs välja, et müügitulu kahanemise tingis ekspordi vähenemine.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785