Autor: Eva Kiisler • 6. mai 2020

Mart Arro: kriisi tegelikku ulatust näeme teisel poolaastal

Koroonaviiruse põhjustatud majanduskriisi mõju tunnevad omal nahal kõigepealt need ehitusmaterjalide tootjad, kelle tegevus on suunatud ehituse algusfaasile, rääkis Saint Gobain Balti riikide tegevdirektor ja Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu juhatuse liige Mart Arro Äripäeva Infopanga värskes konkurentsiraportis.
Foto: Andras Kralla

Kas ehitusmaterjalide tootmise sektorisse on kriis juba kohale jõudnud või tuleb see viitajaga?

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785