Autor: Kristel Härma • 3. mai 2020

Tallinna kõrghooned: kas kriis tõmbas kriipsu peale?

Järvele kerkivad Järve Tornid.
Foto: Liis Treimann
Pikalt planeeritud Tallinna kõrghoonetele võib kriis kriipsu peale tõmmata või anda just soodsa aja ehitamiseks. Ühel maatükil jõudis ehitus hiljuti alata.

Endoveril on kõrghoonetest juba ehituses Torn Kristiines ning plaanis oli ehitama hakata Rocca Towersi kõrghooneid Rocca al Mares, mille esimestele kruntidele Päevalille tänaval sai Endover sel kuul ka ehitusload. Kavas oli alustada nagunii madalamatest hoonetest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785