Autor: Ehitusuudised • 30. aprill 2020

Kerge puit vähendab transpordikulusid ja töömahtu ehitusplatsil

Maailma linnade infrastruktuur läbib lähemate aastakümnete jooksul suure muutuse. Kergemate, näiteks puidust ehitusmaterjalide transport ja neist ehitamine on odavam ning energiatõhusam. Tänu töödeldud puidust toodetele nagu Kerto LVL (lamineeritud vineerpuit) saab ehitustööstus tegutseda kiiremini, lihtsamini ja keskkonnasõbralikumalt.
Foto: MetsäWood

Kergetest puitelementidest ehitamisel on mitmeid eeliseid alates tõhusamast ja soodsamast logistikast kuni materjali sujuva kasutamiseni. Kokkuvõttes tekib ka vähem jäätmeid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785