Autor: Allan Rajavee • 29. aprill 2020

RB Raili uus juht: minu silma all valmib Rail Baltic õigeaegselt

Rail Balticu esimene objekt sai nurgakivi küll juba eelmise aasta novembris, kuid RB Raili juhatusega liitunud Mark Loader tõdes, et üldjoontes on tegemist projekteerimisetapis projektiga, mille puhul saab veel kitsaskohti siluda.
Foto: Liis Treimann
Kuigi koroonakriis on halvanud suurema osa Euroopa majandusest, usub mõne kuu eest RB Raili juhatusega liitunud 35aastase projektijuhtimiskogemusega Briti tippjuht Mark Loader, et vägagi algusjärgus olev Baltimaade ühisprojektist võib saada kohaliku majandusruumi taaskäivitaja.

„Minu jaoks on ülimalt oluline aeg – minu varasemad projektid pole jäänud venima ja ma ei kavatse lasta sel ka nüüd juhtuda,“ toonitas alates veebruarist Rail Balticu juhatusse kuuluv Loader. „Rail Baltic peab valmima 2026. aastaks. See tähtaeg pole muutunud ja usun, et me ei jää hiljaks“ lisas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785