Autor: Ehitusuudised • 24. aprill 2020

Koroona Rail Baltica plaane ei väära: tulekul uued hanked

Rail Baltica projekti rakendamine jätkub eriolukorra ajal katkematult kõigis kolmes Balti riigis,” ütles RB Rail AS-i juhatuse esimees Agnis Driksna 23. aprillil toimunud Rail Baltica veebifoorumil.
Foto: Rail Baltica

Driksna ütles, et, lisaks tööprojekti ellu viimisele Eestis, Lätis ja kahel lõigul Leedus, töötatakse välja ka plaane, et valmistuda eelseisvateks suuremahulisteks ehitustöödeks. “Me keskendume sellise hankesüsteemi loomisele, mis annaks meie ehitustöödele kvaliteedi, kulutõhususe ja kiiruse ning võimaldaks projektis osaleda nii rahvusvahelistel kui ka kohalikel ettevõtetel,” lisas Driksna.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785