Autorid: Sigrid Kõiv, Geret Perv, Eva Kiisler • 23. aprill 2020

Palgahüvitist naudivad nii inkasso- kui maksuvõlaga ehitajad

Töötukassa palgahüvitist saanud enam kui 5000 ettevõttest kokku 1020 firmal oli juba enne kriisi algust üleval inkasso- või maksuvõlg, 89 firmal mõlemad. Inkassovõlgu on kõige enam ehitussektoris, märkimisväärselt on sektoris ka maksuvõlgu.
Eviko Ehitus paistab silma inkassovõlaga.
Foto: Liis Treimann

Kokku on ehitussektoris inkassovõlglasi 114 000 euro ulatuses, sellele järgneb töötlev tööstus 87 000 euroga ning majutus- ja toitlustusasutused 65 000 euroga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785