Autor: Ehitusuudised • 22. aprill 2020

Ehituskeemia tootja lisas desoainete tootesarja

Eesti edukaim ehituskeemia tootja Krimelte tõi turule uue tootesarja, kuhu kuuluvad ka desinfitseerivad vahendid kätele ja pindadele.
Krimelte üks omanikke Jaan Puusaag.
Foto: Eiko Kink

Wolf gruppi kuuluv Krimelte teatas, et desinfitseerivad tooted on Penosili tooteportfelli loogiline täiendus, sest lisaks ehitusvahtudele, hermeetikutele ja liimidele on seal esindatud ka puhastusained.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785