Autor: Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 21. aprill 2020

Milline oleks tööpäev intelligentses büroohoones?

Piia Bergštein
Foto: Raul Mee, fotograaf
Piia Bergštein tutvustas ehitustehnoloogia konverentsil oma magistritööd, mis uuris intelligentsete büroohoonete omaksvõttu kontoritöötajate poolt.

Bergštein uuris oma magistritöös intelligentsete büroohoonete omaksvõttu kontoritöötajate poolt. Ta nentis, et intelligentsed lahendused jõuavad büroohoonetesse varem või hiljem – intelligentse büroohoone eesmärk on luua kontoritöötaja tööd toetav keskkond, ent see ei täida oma eesmärki, kui kasutaja ei taha või ei oska võimalusi kasutada. “Infotehnoloogiliste lahenduste läbikukkumise protsent on jätkuvalt kõrge. Omaksvõttu mõjutava sügavam uurimine aitab seda selgitada või murekohad välja selgitada.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785