Autor: Ehitusuudised • 20. aprill 2020

Lelle-Türi raudteelõigul algab ulatuslik kapitaalremont

Foto: Andras Kralla
Alates 27. aprillist 2020 algavad Lelle-Türi raudteelõigul ulatuslikud kapitaalremonditööd, mille eesmärk on täielikult renoveerida amortiseerunud lõik ning tõsta reisirongide sõidukiirus kuni 120 kilomeetrini tunnis.

„Tööde ettevalmistav periood algas juba eelmise aasta sügisel, mil korrastasime jaamateid Türil, sel aastal teeme lõigu täies ulatuses korda. Tööd algavad 27. aprillil vana raudtee eemaldamisega Lellest Türi suunal ning samal ajal alustatakse ka kohe uute rööbaste ja liiprite paigaldamisega,“ rääkis Edelaraudtee juhataja Rain Kaarjas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785