Uudised
Ainult tellijale

Hea juhtimine lahendab kõik ehituslikud probleemid

Inimeste juhtimise oskus on ehitussektori kõige suurem kasutamata potentsiaal, leiab Arro & Agasild Inseneribüroo partner Alari Arro, et lahendades juhtimisprobleemid, lahenevad iseenesest ka koostöö-, suhtlus- ja juurutamisprobleemid.

Alari Arro, Ehituse Tehnoloogiakonverentsil 2020  Foto: Raul Mee, fotograaf

Uut projektimeeskonda kokku pannes seistakse Alari Arro sõnul tõsise inimeste juhtimise probleemi ees – kokku saavad inimesed, kes näevad sageli üksteist esimest korda elus ja igaühel neil on oma arusaam, kuidas asjad peaksid käima. “Projekteerimismeeskonnas on arhitekt, sisearhitekt, maastikuarhitekt, torude mehed, konstruktor – meeskonnas võib olla rohkem kui kümme osapoolt,” selgitas Arro ehitustehnoloogia konverentsil.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785