Autor: Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 8. aprill 2020
Ainult tellijatele

Hea juhtimine lahendab kõik ehituslikud probleemid

Inimeste juhtimise oskus on ehitussektori kõige suurem kasutamata potentsiaal, leiab Arro & Agasild Inseneribüroo partner Alari Arro, et lahendades juhtimisprobleemid, lahenevad iseenesest ka koostöö-, suhtlus- ja juurutamisprobleemid.

Alari Arro, Ehituse Tehnoloogiakonverentsil 2020
Autor: Raul Mee, fotograaf

Uut projektimeeskonda kokku pannes seistakse Alari Arro sõnul tõsise inimeste juhtimise probleemi ees – kokku saavad inimesed, kes näevad sageli üksteist esimest korda elus ja igaühel neil on oma arusaam, kuidas asjad peaksid käima. “Projekteerimismeeskonnas on arhitekt, sisearhitekt, maastikuarhitekt, torude mehed, konstruktor – meeskonnas võib olla rohkem kui kümme osapoolt,” selgitas Arro ehitustehnoloogia konverentsil.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688