Autor: Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 8. aprill 2020

Hea juhtimine lahendab kõik ehituslikud probleemid

Inimeste juhtimise oskus on ehitussektori kõige suurem kasutamata potentsiaal, leiab Arro & Agasild Inseneribüroo partner Alari Arro, et lahendades juhtimisprobleemid, lahenevad iseenesest ka koostöö-, suhtlus- ja juurutamisprobleemid.
Alari Arro, Ehituse Tehnoloogiakonverentsil 2020
Foto: Raul Mee, fotograaf

Uut projektimeeskonda kokku pannes seistakse Alari Arro sõnul tõsise inimeste juhtimise probleemi ees – kokku saavad inimesed, kes näevad sageli üksteist esimest korda elus ja igaühel neil on oma arusaam, kuidas asjad peaksid käima. “Projekteerimismeeskonnas on arhitekt, sisearhitekt, maastikuarhitekt, torude mehed, konstruktor – meeskonnas võib olla rohkem kui kümme osapoolt,” selgitas Arro ehitustehnoloogia konverentsil.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785