Autor: Ehitusuudised • 3. aprill 2020

Kolm ehitusvaldkonda puudutavat seadusemuudatust

Valitsus kinnitas kolm eriolukorraga seotud seadusemuudatust, mis puudutavad eelkõige vee erikasutust ja maamõõdutöid.
Foto: Mihkel Maripuu, Postimees/Scanpix

Keskkonnaminister Rene Koka sõnul nõudis kiiret seadusemuudatuste vastuvõtmist vajadus võimaldada ka kriitilisel ajal inimestele joogivee- ja maamõõduteenus. Samuti tuli leida lahendus, kuidas Keskkonnaamet saaks eriolukorra ajal edastada inimkontakti vältides neid dokumente, mida seni saatis tähitud kirjaga. „Valitsus keskendub lahenduste leidmisele, mis aitab ettevõtetel ja teenusepakkujatel tegevust jätkata,“ lausus Kokk.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785