Uudised
Ainult tellijale

Eesti arhitekte saadab rahvusvahelistel võistlustel edu

Eesti Arhitektide Liidu loovisikute stipendiumi toel rahvusvahelistel arhitektuurivõistlustel osalenud Eesti arhitektide võistluskavandid on saanud mitmeid tunnustusi, kõrgeid kohti ja rahalisi preemiaid.

Foto: DAGOpen, KARISMA  

Soome Rahvusmuuseumi arhitektuurivõistlusel, mis toimus möödunud aasta novembris, saavutas Eesti arhitektuuribüroo DAGOpen ülitihedas konkurentsis 185 esitatud võistlustöö seas neljanda koha ning rahalise preemia. Pea sama hästi läks DAGOpeni ideekavandil Vilniuse kontserdimaja arhitektuurivõistlusel, kus 272 osaleja seas jagati 13.-25. kohta. Hiljuti esitas büroo veel ühe võistlustöö Hispaanias, mille tulemusi veel ei tea.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785