Autor: Ehitusuudised • 3. aprill 2020

Eesti arhitekte saadab rahvusvahelistel võistlustel edu

Eesti Arhitektide Liidu loovisikute stipendiumi toel rahvusvahelistel arhitektuurivõistlustel osalenud Eesti arhitektide võistluskavandid on saanud mitmeid tunnustusi, kõrgeid kohti ja rahalisi preemiaid.
Foto: DAGOpen, KARISMA

Soome Rahvusmuuseumi arhitektuurivõistlusel, mis toimus möödunud aasta novembris, saavutas Eesti arhitektuuribüroo DAGOpen ülitihedas konkurentsis 185 esitatud võistlustöö seas neljanda koha ning rahalise preemia. Pea sama hästi läks DAGOpeni ideekavandil Vilniuse kontserdimaja arhitektuurivõistlusel, kus 272 osaleja seas jagati 13.-25. kohta. Hiljuti esitas büroo veel ühe võistlustöö Hispaanias, mille tulemusi veel ei tea.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785