Autor: Ehitusuudised • 3. aprill 2020
Ainult tellijatele

Eesti arhitekte saadab rahvusvahelistel võistlustel edu

Eesti Arhitektide Liidu loovisikute stipendiumi toel rahvusvahelistel arhitektuurivõistlustel osalenud Eesti arhitektide võistluskavandid on saanud mitmeid tunnustusi, kõrgeid kohti ja rahalisi preemiaid.

Foto: DAGOpen, KARISMA

Soome Rahvusmuuseumi arhitektuurivõistlusel, mis toimus möödunud aasta novembris, saavutas Eesti arhitektuuribüroo DAGOpen ülitihedas konkurentsis 185 esitatud võistlustöö seas neljanda koha ning rahalise preemia. Pea sama hästi läks DAGOpeni ideekavandil Vilniuse kontserdimaja arhitektuurivõistlusel, kus 272 osaleja seas jagati 13.-25. kohta. Hiljuti esitas büroo veel ühe võistlustöö Hispaanias, mille tulemusi veel ei tea.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688