Autor: Eva Kiisler • 30. märts 2020

Ehitajad ootavad Euroopa Komisjonilt kriisiabi

Euroopa Ehitustööstuse Föderatsioon FIEC saatis eelmisel nädalal Euroopa Komisjonile kolmepunktilise taotluse eesmärgiga pandeemia põhjustatud keerulist olukorda turuosaliste jaoks vastuvõetavamaks muuta.
Ajakiri Ehitaja ringkäik Maakri maja kõrghoone ehitusplatsil. Fotol paigaldavad Merko ehitajad metallkarkassi betooni valamiseks.
Foto: Raul Mee

„Lisaks muudele majandusharudele, nagu turism ja toitlustus, mõjutab COVID-19 pandeemia tõsiselt ka ehitussektorit, mis annab 9 % EU27 sisemajanduse kogutoodangust ja kus töötab üle kogu Euroopa 16 miljonit inimest,“ seisab pöördumises. „Mõningates liikmesriikides kehtestatud karantiinimeetmed, mille ka mitmed ülejäänud on kiirelt üle võtnud, mõjutavad oluliselt kogu ehituse väärtusahelat.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785