Autor: Ehitusuudised • 29. märts 2020

Saint Gobaini juht: valmis tuleb olla kõigeks

Saint Gobain Ehitustoodete tegevdirektori Mart Arro sõnul on nõudlus ehitusmaterjalide järele olemas ka praeguses eriolukorras.

"Kuna ehituses käivad asjad inertsiga, on hetkeolukorra kirjeldamine keeruline. Oleme võtnud kasutusele kõik meetmed, et oma inimesi hoida. Teiselt poolt oleme ka võtnud kasutusele meetmeid, et oma kliente võimalikult hästi teenindada ja neid informeerida, et hoida neid meie tegemistega praegusel hetkel kursis," kommenteeris Saint Gobain Ehitustoodete tegevdirektor Mart Arro.

"Täna ehitusobjektid veel toimivad ja materjalinõudlus on olemas. Hetkel tehased töötavad, me müüme, aga ei oska ennustada, mis saab lähiajal. Valmis tuleb olla kõigeks," nentis Arro.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785