Autor: Kaubandus.ee • 29. märts 2020

Bauhof lõpetab kogu kaup tüüpi kampaaniad

Seoses täiendavate piirangutega tõkestamaks koroonaviiruse levikut Eestis, otsustas Bauhofi juhtkond alates homsest ehk 27. märtsist tühistada kõikides jaekauplustes kehtivad kogu kaup tüüpi allahindluskampaaniad.
Bauhof lõpetab kauplustes kogu kaup allahindlus kampaaniad
Foto: Andras Kralla

Kampaania tühistatakse küll füüsilistes kauplustes, kuid turvalist ostmist võimaldavas e-poes kampaaniad jätkuvad. Samuti jätkub kaupluste tavapärane töö ehk kauplused püütakse avatuna hoida tavapärastel kellaaegadel, et kliendivoog oleks kogu nädala ja päevade peale võimalikult hajutatud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785