Autor: Anari Hagel • 28. märts 2020

Eesti sai esimese puutevaba ärihoone

Hoones töötavad inimesed saavad jalutada kontorisse, andes ustele ja liftile käsklusi nutitelefoni abil.
Foto: Navigaatori ärimaja
Täna toimunud kinnisvaratehnoloogia teemalisel rahvusvahelisel veebiseminaril tutvustati Eesti esimest puutevaba ärihoonet.

Eesti tehnoloogia idufirma Ninja Solutions töötas välja biomeetriliselt juhitava kontaktivaba süsteemi koostöös USS Securityga ning muutis Navigaatori ärimaja puutevabaks. Hoones töötavad inimesed saavad jalutada kontorisse, puutumata ukselinke või liftinuppe, andes ustele ja liftile käsklusi isikliku nutitelefoni abil. Hoone kasutamine puutevabalt eeldab rentnikult hoone halduriga ühendust võtmist ja teenuse käivitamist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785