Autor: Mariliis Pinn • 27. märts 2020

Noma – relvalaost restoraniks

Kui kokad lastakse endale ehitama, saab hoone südameks loomulikult köök. Või siis viis kööki.
Foto: Irina Boersma

Maailma ühes kõige õnnelikumas riigis Taanis mitmeid kordi maailma parimaks restoraniks valitud toidukoha Noma kokad võtsid asja tõsiselt ette ja nende uues ümberehitatud hoones ei ole mitte üks köök, vaid lausa viis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785