Autor: Lauri Leet, kaasautor • 30. märts 2020

Kaido Somelar: sektori püsimine sõltub riigi investeeringutest

Kuna valitsus kriisiga tegeleb ja olukord on kõigile uus, siis kõigi riiklike meetmete kohta kohe lõpliku hinnangu andmist Ehitustrust ASi juht Kaido Somelar arukaks ei pea, ent nii mõneski punktis on ta selgesõnaline.

Somelar on kindel, et kui erasektor võtab kriisi tõttu investeeringutelt puhkuse, siis see, kas ehitussektor jääb Eesti alles või mitte, on täielikult riigi kätes. „Kui riik avab objekte, annab ehitajatele tööd, siis sektor jääb alles,” kinnitab ta julgelt.

Ehitustrust AS juht Kaido Somelar
Foto: Andres Haabu
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785