Autor: Pille Ivask • 23. märts 2020

Emotsioonid laes: ettevõtja kahtlustab kriisi pahatahtlikku ärakasutamist

Ettevõtja Taavi Teetsil on viimasel ajal läinud mitme koostööpartneriga asjad untsu.
Foto: Liis Treimann
Kahe ehitusettevõtte vahel lahvatas tüli – üks väidab, et partneril on raha kriisi ettekäändel maksmata, teine tunnistab, et venitas asjaga tõepoolest, samas on esimesel esitamata vajalikud dokumendid.

See lugu näitab, mis võib juhtuda, kui üleöö saabub majanduskriis ja emotsioonid löövad lakke.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785