Autorid: Lauri Leet, Urve Vilk • 17. märts 2020

Sulakatko: oleme teinud suure hüppe

Digitaalehituse klastri aseesimehe ning inseneribüroo Novarc juhatuse liikme Virgo Sulakatko hinnangul võib meil digitaliseerimise arengutega rahul olla, kuigi me ise ei oska seda alati ei hinnata ega ka esitleda. Samuti on meil võtmelahendusi, mida suurematel riikidel pole.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Virgo Sulakatko sõnul on meie areng digitaliseerimise vallas olnud viimastel aastatel kiire. “Tahaksin meid Eestis kiita, olen kuus aastat digiteemadega tegelenud ja selle ajaga oleme väga suure hüppe teinud,” märkis ta Äripäeva raadio saates “Eetris on ehitusuudised”.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785