Autor: Jaanus Vogelberg • 9. märts 2020

Skandaalse ärimehe kivitööstus on saneerimisel

Diapol tootmishoone Sauel
Foto: Liis Treimann
Kivist tasapindade tootja OÜ Diapol Granite läikiva pealispinna alt vaatavad vastu võlad.

1993. aastast tegutsenud Diapol Granite paistab esmasel vaatlusel olevat igati edukas firma. Ettevõtte tegelik kasusaaja ja tegevjuht on omaaegsest maksuvabade firmade müügiga tegelenud Diveci skandaalist avalikkusele tuntud Erik Vallaste. Kodulehel teatab Diapol uhkelt, et pakub erakordselt head hinna ja kvaliteedi suhet, kiiret tarnet, lihtsat tellimissüsteemi ja personaalset teenindust igal sammul. "Kvaliteet on meile tähtis!" kõlab lubadus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785