Autor: Äripäev • 9. märts 2020

Riik müüb Eesti Teed oksjonil maha

Eesti Teede juht Andres Agukas Kanama viaduktil.
Foto: Andres Haabu
Majandusministeerium müüb Eesti Teede kõik aktsiad ning algatas täna avaliku enampakkumise, mille alghinnaks on 16,9 miljonit eurot.

AS Eesti Teed võõrandatakse esialgse ajakava järgi selle aasta teises kvartalis. Riigieelarves pole Eesti Teedest saadava tuluga arvestatud, kuna müügi lõpphind saab selgeks tehingu sõlmimisel, teatas ministeerium.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785