Autor: Ehitusuudised • 5. märts 2020

Osav meisterdus vanast hoonest

Juba järgmisel nädalal selgub konkursi Aasta betoonehitis 2019 võitja. Teeme tagasivaate 2018. parimaks betoonehitisele: enam kui aasta avatud Kunstiakadeemia uus hoone Tallinnas Kalamaja piiril seadis arhitektide ja ehitajate ette hulgaliselt küsimusi.
Foto: Eesti betooniühing

Eesmärgiks oli ühendada hoone säilitatud vana ja juurderajatud uus osa nii, et need toimiksid arhitektuurse ja funktsionaalse tervikuna.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785